CR7 Store and Museum in Funchal

CR7 Store and Museum in Funchal

## Bezoek de CR7 Store and Museum in Funchal, Madeira

Als voetbalfan en liefhebber van Cristiano Ronaldo kon ik het niet laten om tijdens mijn vakantie op het prachtige eiland Madeira een bezoek te brengen aan de CR7 Store and Museum in Funchal. Het was een unieke ervaring die ik graag met jullie wil delen.

### De locatie

De CR7 Store and Museum is gelegen in het hart van Funchal, de geboorteplaats van Cristiano Ronaldo. Het adres is Avenida Arriaga 15, vlakbij de promenade en de jachthaven van de stad. Het is gemakkelijk te bereiken, of je nu met de auto, bus of te voet komt. Bij aankomst zie je meteen de opvallende gevel van de winkel en het museum, die volledig is gewijd aan de wereldberoemde voetballer.

### De winkel

Bij binnenkomst in de CR7 Store word je meteen omringd door allerlei merchandise met het logo van Cristiano Ronaldo. Van voetbalshirts en trainingspakken tot schoenen en accessoires, er is voor ieder wat wils. De kwaliteit van de producten is hoog en de prijzen zijn redelijk. Persoonlijk vond ik het leuk om een aandenken mee te nemen naar huis, zoals een sleutelhanger of een shirt met de handtekening van Ronaldo.

### Het museum

Het hoogtepunt van mijn bezoek was het museum, waar ik een kijkje kon nemen in het leven en de carrière van Cristiano Ronaldo. Er zijn verschillende tentoonstellingen die zijn successen en hoogtepunten in beeld brengen, zoals zijn prijzen en trofeeën, zijn records en doelpunten, en zelfs zijn persoonlijke bezittingen en kledingstukken. Het is indrukwekkend om te zien hoeveel hij heeft bereikt in zijn loopbaan en hoe hij is uitgegroeid tot een van de beste voetballers aller tijden.

### Interactieve elementen

Wat het museum extra leuk maakt, zijn de interactieve elementen die je als bezoeker kunt ervaren. Zo kun je bijvoorbeeld penalty’s schieten in een virtueel doel, je voetbalskills testen op een balancerende bal of zelfs je eigen foto maken met een levensgrote replica van Cristiano Ronaldo. Deze activiteiten zorgen voor een speelse en educatieve ervaring die zowel jong als oud zal aanspreken.

### Openingstijden en tickets

De CR7 Store and Museum is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen. Je kunt je tickets ter plaatse kopen of online reserveren om wachtrijen te vermijden. Het is aan te raden om minstens een uur tot anderhalf uur uit te trekken voor een bezoek aan de winkel en het museum, zodat je alles rustig kunt bekijken en ervaren.

### Conclusie

Al met al was mijn bezoek aan de CR7 Store and Museum in Funchal een fantastische ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Als fan van Cristiano Ronaldo was het geweldig om zijn spullen te zien en meer te weten te komen over zijn leven en carrière. Ik zou het dan ook zeker aanraden aan iedereen die Madeira bezoekt en geïnteresseerd is in voetbal en de legende die CR7 is.

Maak zeker een stop bij de CR7 Store and Museum tijdens je verblijf op het prachtige eiland Madeira en laat je inspireren door de successen van Cristiano Ronaldo!

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer Madeira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *