Informatie over telecommunicatieproviders op Madeira

Informatie over telecommunicatieproviders op Madeira

Informatie over telecommunicatieproviders op Madeira

Als je naar het prachtige eiland Madeira reist, wil je waarschijnlijk ook graag bereikbaar blijven via je mobiele telefoon. Gelukkig zijn er verschillende telecommunicatieproviders op Madeira die je van dienst kunnen zijn. In dit artikel zal ik je meer vertellen over de verschillende opties en mijn eigen ervaringen delen.

Vodafone Madeira

De bekendste telecommunicatieprovider op Madeira is Vodafone. Vodafone biedt een goede dekking over het hele eiland en heeft verschillende prepaid- en abonnementsopties beschikbaar. Het is relatief eenvoudig om een prepaid simkaart van Vodafone aan te schaffen bij een van de vele verkooppunten op het eiland.

Als toerist kun je ervoor kiezen om een speciale toeristenbundel aan te schaffen, waarmee je tegen een voordelig tarief gebruik kunt maken van bellen, sms’en en internetten. Ik heb zelf gebruik gemaakt van de Vodafone toeristenbundel tijdens mijn verblijf op Madeira en was erg tevreden over de snelheid en de dekking.

NOS Madeira

Een andere populaire telecommunicatieprovider op Madeira is NOS. NOS biedt ook goede dekking op het eiland en heeft verschillende prepaid- en abonnementsopties beschikbaar. Het is mogelijk om een prepaid simkaart van NOS aan te schaffen bij verschillende verkooppunten, waaronder supermarkten en elektronicawinkels.

Net als Vodafone biedt NOS ook speciale toeristenbundels aan voor toeristen die tijdelijk op Madeira verblijven. Deze bundels zijn voordelig geprijsd en bieden je de mogelijkheid om zorgeloos gebruik te maken van je mobiele telefoon tijdens je vakantie.

Vergelijkingstabel

Telecommunicatieprovider Dekking Prepaid-opties Abonnementen Toeristenbundels
Vodafone Goed Ja Ja Ja
NOS Goed Ja Ja Ja

Mijn ervaring

Tijdens mijn recente verblijf op Madeira heb ik gebruik gemaakt van zowel Vodafone als NOS en was ik over beide providers erg tevreden. De dekking was goed en ik kon zonder problemen bellen, sms’en en internetten op het hele eiland. De toeristenbundels boden mij voldoende data en belminuten voor een redelijke prijs, waardoor ik me geen zorgen hoefde te maken over hoge kosten.

Al met al kan ik je aanraden om een prepaid simkaart aan te schaffen bij een van de telecommunicatieproviders op Madeira als je van plan bent om het eiland te bezoeken. Zo ben je altijd bereikbaar en kun je gemakkelijk contact houden met het thuisfront tijdens je vakantie.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer Madeira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *