Overnachten in een voormalig klooster of klooster

Overnachten in een voormalig klooster of klooster

Overnachten in een voormalig klooster op Madeira

Als je op vakantie gaat naar het prachtige eiland Madeira, is het misschien niet het eerste waar je aan denkt: overnachten in een voormalig klooster. Toch kan dit een unieke ervaring zijn die je verblijf op het eiland nog specialer maakt. Tijdens mijn recente trip naar Madeira heb ik zelf de kans gehad om te overnachten in een sfeervol klooster en ik deel graag mijn ervaring met jullie.

De locatie

Het klooster waar ik verbleef was gelegen in de bergen van Madeira, omringd door prachtige natuur. De rustige en afgelegen ligging zorgde voor een unieke sfeer en bood een adembenemend uitzicht over de omgeving. Het was de ideale plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van de natuur.

De accommodatie

Het voormalige klooster was prachtig gerenoveerd en omgetoverd tot een luxe accommodatie. De kamers waren ruim en comfortabel ingericht, met behoud van de historische details van het gebouw. De gemeenschappelijke ruimtes waren sfeervol en uitnodigend, en boden de perfecte plek om te relaxen en te genieten van de rust.

Voorzieningen

Naast de comfortabele kamers had het klooster ook een aantal voorzieningen die het verblijf nog aangenamer maakten. Zo was er een zwembad waar je een verfrissende duik kon nemen, een sauna om te ontspannen en een restaurant waar je kon genieten van heerlijke maaltijden.

Activiteiten

Naast ontspannen en genieten van de rust, waren er ook genoeg activiteiten te ondernemen in de omgeving van het klooster. Zo kon je prachtige wandelingen maken door de bergen, genieten van de lokale keuken in een van de nabijgelegen dorpjes of een bezoek brengen aan een van de bezienswaardigheden op het eiland.

De sfeer

Wat het verblijf in het voormalige klooster zo bijzonder maakte, was de sfeer die er hing. De rustige en serene omgeving, gecombineerd met de historische charme van het gebouw, zorgde voor een unieke ervaring die ik niet snel zal vergeten. Het was de perfecte plek om even helemaal weg te zijn van de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de kleine dingen.

Conclusie

Al met al kan ik zeggen dat overnachten in een voormalig klooster op Madeira een echte aanrader is voor iedereen die op zoek is naar een unieke en bijzondere ervaring. De prachtige locatie, luxe accommodatie en serene sfeer zorgen voor een verblijf om nooit te vergeten. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende bezoek aan dit bijzondere eiland en wie weet verblijf ik dan weer in een voormalig klooster.

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Meer Madeira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *